Servicii

*Seriozitatea, experienta si calitatea ne recomanda ca un partener de baza de-a lungul timpului (peste doua decenii de activitate), aducand satisfactie si plus valoare clientilor nostri  prin preturi competitive si servicii de cea mai buna calitate. Satisfacerea aşteptărilor clienţilor noştri este unul dintre principiile de bază după care ne ghidăm munca de ani de zile. Conformarea față de nevoile clienților precum şi competiţia în continuă creștere de pe piaţa produselor de birotică  ne-au determinat să oferim servicii adiţionale pentru toate produsele furnizate de noi. Având în vedere aceste aspecte, scopul nostru este de a ne extinde numărul de clienţi şi de a îmbunătăți calitativ oferta noastră pentru a dobăndi un avans față de serviciile oferite de concurenţă.


În secţiunea de mai jos, vă sunt prezentate câteva dintre serviciile pe cale le oferim:

COMANDA CU LIVRARE RAPIDA

*Asiguram in cel mai scurt timp de la efectuarea si acceptarea comenzii, servicii de remanufacturare si incarcare a cartuselor laser si cerneala numai in service autorizat cu preluare si livrare fara costuri suplimentare la sediul societatii dumneavoastra in Bucuresti (max2ore) si prin curier rapid la nivel national (24 ore). *Societatea noastra a creat  dupa o experienta de peste 20 de ani un proiect avand ca rezultat un serviciu exclusiv ONLINE in care costurile inutile ale comertului clasic nu se mai regasesc in pretul final platit de client. Sunt eliminate: -magazinele stradale cu chirii scumpe, si cu un numar mare de angajati. -reclamele clasice prin panouri, bannere, fluturasi etc. -deplasarea clientilor prin mijloace de transport in comun sau proprii, in care se amplifica stresul traficului prin Bucuresti pentru a ajunge la magazine. Oferim accesul la un model de relationare simplu, eficace si rapid ca urmare a cheltuielilor fixe reduse la minim lucrand exclusiv Online. Sistem eficient, prin prisma experientei si Know-how-ului personalului nostru, calitativ datorita unui strict control al calitatii operatiunilor si materialelor folosite.


LIVRAREA RAPIDA PE BAZA DE COMANDA LA SEDIUL SOCIETATII DVS. IN BUCURESTI, FARA COSTURI SUPLIMENTARE SI PRIN CURIER RAPID LA NIVEL NATIONAL.

Va oferim suport tehnic si cele mai bune solutii tehnice.

LIVRAREA RAPIDA PE BAZA DE COMANDA LA SEDIUL SOCIETATII DVS. IN BUCURESTI, FARA COSTURI SUPLIMENTARE SI PRIN CURIER RAPID LA NIVEL NATIONAL.

Diagnosticarea si verificarea functionalitatii echipamentelor de printare este GRATUITA !

*Comenziile se efectuaza online sau telefonic cu datele societatii dumneavoastra pentru facturare.

Va stam  la dispozitie pentru orice informatii !

Contact: 0744.373.828

Email: mdc.golden@gmail.com, mdc_golden@yahoo.com , mdcgolden@aol.com .

Detalii pe http://www.mdcgolden.webs.com   \              

                                                                                 http://www.imprimantemultifunctionale.blogspot.ro


VINTAGE & MODERN PRINTING

-  Societatea noastra este specializata in distributia cu sistem propriu de livrare rapida si comercializare a tuturor tipurilor de consumabile pentru echipamente de birou: imprimante, aparate multifunctionale, faxuri, copiatoare, masini de scris. -  Consumabile compatibile/remanufacturate pentru echipamente laser/cerneala indiferent de brand; -  Cartuse si consumabile originale pentru echipamente de printare indiferent de brand; - Riboane, casete si role cu banda tusata si nylon pentru echipamente de printare indiferent de brand; -  Toner refill si vrac pentru imprimante; -  Cerneala refill, vrac si refill kit-uri ; -  Chip-uri , cilindri , lamele, solutii de curatare si intretinere pentru reciclare;

-Imprimante si multifunctionale noi si second hand cu garantie la preturi avantajoase. Comercializam imprimante si multifunctionale monocrom si color cu functii multiple performante capabile sa tipareasca la o calitate profesionala, multe cu duplex inclus, destinate biroului dvs, cu preturi incepand de la 320 ron. Cartusele au toner in proportie de 30 - 80% si sunt asa cum au sosit din import. Puteti opta pentru cartus plin compatibil sau original chiar de la achizitionare pentru a avea in permanenta in echipament un cartus pentru o functionare optima, cand cel de rezerva este la incarcat. Imprimatele se testeaza si printeaza fara pete, urme, puncte etc. Se livreaza in functie de specificatia tehnica a echipamentului cu cd instalare drivere, cablu de date si cablu de alimentare, cu o garantie de 12 luni. Se poate opta si pentru post garantie.